Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Κιλκίς: Κατακρεούργησε με κουζινομάχαιρο τη γειτόνισά της και ήπιε φυτοφάρμακο!

Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία - Η δολοφόνος χτύπησε το κουδούνι της 75χρονης και όταν της άνοιξε, της επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο!

Όλα έγιναν στο χωριό Νέο Αγιονέρι του Κιλκίς, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (29-11-2011). Μια 69χρονη, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε το κουδούνι της 75χρονης γειτόνισσάς της. Η άτυχη γυναίκα της άνοιξε την πόρτα και τότε η 69χρονη, σε κατάσταση αμόκ, την μαχαίρωσε στο λαιμό και τον θώρακα. Σταμάτησε όταν το θύμα της έπεσε νεκρό στην είσοδο του σπιτιού.

Τραγική φιγούρα η κόρη της 75χρονης, που την ώρα του φονικού επέστρεφε στο σπίτι. Πρόλαβε - όπως είπε στους αστυνομικούς - να δει την δολοφόνο της μητέρας της, να φεύγει με ματωμένα χέρια. Έτρεξε αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Η δολοφόνος άρχισε να τρέχει και πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα, η ψυχοπαθής-δολοφόνος, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Κοντά της βρήκαν ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο, που είχε πιει για να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το kilkistoday.gr, η 69χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο της πόλης. Στην αυλή του σπιτιού της, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 29 εκατοστών ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας. Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και τα επόμενα επεισόδια θα παιχτούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: