Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Α. Σαμαράς: Στόχος μας η ενεργειακή συνεργασία με τη Ρωσία

Οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα μπορούσαν και θα έπρεπε, γι' αυτό και στόχος της ΝΔ, εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας στις ερχόμενες εκλογές, είναι να αλλάξει τα υπάρχοντα αρνητικά δεδομένα, αρχής γενομένης από την ενεργειακή συνεργασία με τη Ρωσία, δήλωσε στα ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέπτεται από χθες τη Μόσχα. 

Μιλώντας, από την Αθήνα, στον ανταποκριτή του ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ για τα μεγάλα ενεργειακά έργα, όπως ο πετρελαιαγωγός Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, «που είχε ξεκινήσει εδώ και 19 χρόνια, είχε καταφέρει να ξεμπλοκάρει εδώ και τέσσερα χρόνια και τώρα βρίσκεται ξανά στο σημείο μηδέν», ο κ. Σαμαράς είπε ότι «όλοι ξέρουμε ότι σήμερα αυτά τα έργα, είτε έχουν ανασταλεί είτε έχουν βαλτώσει. Εμείς προτιθέμεθα να τα ξεμπλοκάρουμε

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: