Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Το Ελληνικό κράτος "δεν γνωρίζει" την "μαφία" του Ελαιόλαδου....

New olive oil, just pressed. It has a dense co...
Image via Wikipedia
Το Ελληνικό κράτος φαίνεται να μην γνωρίζει τίποτα για παράνομη διακίνηση και νόθευση του Ελληνικού Ελαιολάδου. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την απάντηση που δόθηκε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο οποίος απαντώντας στη Βουλή στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου τόνισε μεταξύ άλλων όπως αποκαλύπτει το Agroschannel οτι το ΄΄Τμήμα Προστασίας Οικονομίας του Υπουργείου Οικονομικών που αρμόδιο για την έρευνα και τη δίωξη εγκλημάτων τα οποία έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στα έσοδα του Δημοσίου και επηρεάζουν σημαντικά την ομαλή λειτουργία της αγοράς δεν έχει επιληφθεί μέχρι σήμερα σε υποθέσεις νοθείας και παράνομης διακίνησης Ελληνικού Ελαιολάδου .

Όπως επισημαίνει ο κ. Παπουτσής με την ίδρυση του ΕΦΕΤ οι αστυκτηνίατροι της αστυνομίας αποσπάστηκαν στον Φορέα επομένως δεν υπάρχει το εξειδικευμένο προσωπικό για την διενέργεια επίσημου ελέγχου στα Τρόφιμα. Το μόνο που καλείται η αστυνομία είναι να παρέχει ΄΄χαρακτήρα συνδρομής ΄΄ σε ελέγχους που γίνονται.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: