Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Λαβωμένος

Την Ολντενμπουργκ αντιμετωπίζει με σημαντικές ελλείψεις σήμερα ο Παναθηναϊκός, στις 21.30. Διαμαντίδης, Σπανούλης και Πέκοβιτς έμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν τη θεραπεία τους, με τον Μαυροβούνιο να παίρνει ανάσες από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο πόδι που τον ταλαιπωρούσε.

Απόντας από το χθεσινό ταξίδι ήταν και ο Δημήτρης Ιτούδης που λόγω ενός προσωπικού προβλήματος έμεινε στην Αθήνα και θα ταξιδέψει σήμερα για τη Γερμανία. Ωστόσο, το μυαλό των «πράσινων» θα βρίσκεται και στο Μιλάνο όπου η Αρμάνι αντιμετωπίζει τη Ρεάλ. Οι Ιταλοί με νίκη παίρνουν την πρόκριση για το Τop-16 και ο Παναθηναϊκός την πρώτη θέση του ομίλου. Σε περίπτωση νίκης των Ισπανών, το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Μπαρτσελόνα, κάτι που θέλει να αποφύγει η ελληνική ομάδα. Επίσης, σκληρά μέτρα ασφαλείας έχουν λάβει οι γερμανικές αρχές καθώς φοβούνται τους Ελληνες φιλάθλους, ουσιαστικά για ένα ματς που θεωρητικά περνάει απαρατήρητο σε ό,τι αφορά την οπαδική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ομάδων.

- Την Παρτιζάν αντιμετωπίζει σήμερα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ (21.00). Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν βαθμολογικό άγχος, αλλά θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από τους Σέρβους στον πρώτο γύρο, ενώ φυσικά στόχος τους είναι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να ζεστάνουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο τους. Αυτό φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις των παικτών.

Συγκεκριμένα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δήλωσε: «Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είναι σημαντικό για την κατάταξη, είναι ματς-πρόκληση για τον Ολυμπιακό. Ολα τα παιχνίδια, δεν έχει σημασία η κατάσταση, είναι σημαντικά και μπορείς να έχεις ένα κέρδος, αυτό είναι μια βασική οδηγία που μας δίνει ο κόουτς Παναγιώτης Γιαννάκης. Θα έλεγα ότι εμείς πρέπει να παίξουμε εναντίον της Παρτιζάν με τον τρόπο που θα αγωνιζόμασταν σε ένα παιχνίδι για το φάιναλ φορ».


ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΒΑ ΤΟΝ ΠΕΚΟΒΙΤΣ

Τη μεταγραφή του Νίκολα Πέκοβιτς στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς έχουν ως σίγουρη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Μαυροβούνιος σέντερ ήταν η πρώτη επιλογή των Γουλφς στο ντραφτ το 2008 και όπως όλα δείχνουν, θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ από τη νέα σεζόν. Ο γενικός διευθυντής των Γουλβς Ντέιβιντ Καν πιστεύει ότι ο Πέκοβιτς μπορεί ακόμη και άμεσα να καλύψει το κενό του Τζέφερσον και θα είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας όταν αποφασίσει να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ. Μάλιστα, αν αυτό μπορούσε να γίνει και τώρα, οι Γουλβς θα τον ήθελαν στην ομάδα, αρκεί να είχε φύγει πρώτα ο Τζέφερσον.


ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΒΙΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: