Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ποιόν εκδότη κυνηγούν οι Paparazzi


Γνωστό εκδότη, με έντονη κοσμική ζωή, αναζητούν οι paparazzi . Όχι για να τον φωτογραφήσουν αλλά για να πληρωθούν για τη δουλειά που έχουν κάνει το καλοκαίρι και παριμένουν - μήνες τώρα - να πάρουν τα έξοδά τους αλλά και την αμοιβή που είχαν συμφωνήσει.
Ο εκδότης ασχολείτιται περισσότερο με τη γυναίκα του και τις επιχειρήσεις της  και λιγώτερο με την δουλειά του με αποτέλεσμα να έχει γίνει μπάχαλο το ‘μαγαζί‘ του και οι απολύσεις, οι ‘εθελούσιες‘ αποχωρήσεις και οι παραιτήσεις είναι πολλές.
Αυτός προσπαθεί να συμμαζέψει τα πράγματα αλλά τον έχει πάρει η κάτω βόλτα μετά και από το χτύπημα που δέχθηκε τον τελευταίο καιρό και από αντίπαλό που κυκλοφορησε εβδομαδιαίο περιοδικό και του έδωσε την χαριστική βολή.
Τώρα μαθαίνω ότι οι paparazzi  ετοιμαζουν εξώδικα και αγωγές για να πάρουν τον κόπο τους. Και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: