Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Κολλημένοι στο ακουστικό!


Διάβασα μια είδηση που διέρρευσε από το υπουργείο Γεωργίας, πως επί υπουργίας Χατζηγάκη (λιγότερο από 2 χρόνια) η υπηρεσία πλήρωσε 20 εκατομμύρια ευρώ λογαριασμό σε τηλεφωνήματα. Μάλιστα κάποιοι, για να ερμηνεύσουν το υπέρογκο ποσό, έσπευσαν να μιλήσουν για ροζ τηλεφωνήματα! Όχι πως αποκλείω και τέτοιες χρήσεις από υπαλλήλους που δεν έχουν αντικείμενο ή φόρτο εργασίας.
Και όλοι τη μέρα στα ροζ τηλέφωνα να ήταν, 20 εκατομμύρια δεν βγαίνουν με τίποτα. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω το θέμα, μέχρι που έμαθα πως το υπουργείο είχε ιδιώτη πάροχο για τις τηλεπικοινωνίες. Άκρη σε αυτή την υπόθεση, όπως μου είπαν, μπορεί να βγάλει μόνον εισαγγελέας και ειδική επιτροπή που θα μελετήσει και θα συγκρίνει την περίοδο Χατζηγάκη με τις προηγούμενες και θα ψάξει να βρει αν πρόκειται πράγματι για υπέρχρηση των επικοινωνιών από το προσωπικό ή για υπερτιμολόγηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: