Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Υποπτες διαρροές...

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του αποτελέσματος του ελέγχου της BDO στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αρχίσει. Οπως ενημέρωνε και με ανακοίνωσή της χθες η ΠΑΕ, πιθανότατα ώς τη Δευτέρα, οπότε θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων, θα είναι στα χέρια της διοίκησης το πόρισμα από τον έλεγχο κι έτσι θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τα χρέη της εταιρείας.

Διαρροές χθες ήθελαν τα χρέη να έχουν φτάσει στα 47 εκατομμύρια ευρώ (35 εκατ. ευρώ έλεγαν οι διοικούντες του «Δικεφάλου» πως ήταν) και επιπλέον υπήρχε η πληροφορία ότι τις επόμενες μέρες θα κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ το χρέος προς τη ΦΑΑΕ Αθηνών από παρακρατημένους φόρους που δεν έχουν αποδοθεί. Και το συγκεκριμένο χρέος λέγεται πως αντιστοιχεί σε κάτι περισσότερο από 16 εκατομμύρια ευρώ. Με άλλα λόγια, αν όντως αληθεύουν τα νούμερα αυτά, το χρέος αναμένεται να ξεπεράσει τα 63 εκατομμύρια ευρώ! Αν μη τι άλλο, ένα νούμερο απαγορευτικό για οποιονδήποτε επενδυτή θελήσει να εμπλακεί στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ!

Πάντως η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση χθες σχετικά με αυτές τις διαρροές επισημαίνοντας ότι «ο οικονομικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό το λόγο οποιοδήποτε δημοσίευμα αφορά οικονομικές πληροφορίες που θα προκύψουν από το πόρισμα της BDO είναι ανυπόστατες, κακόβουλες και ύποπτες».

Ολη αυτή η ιδιοκτησιακή αβεβαιότητα έχει φέρει στα όριά του και τον Μπάγεβιτς. Ο Ντούσκο μπορεί να είναι πικραμένος με την απόφαση των μετόχων που έχει διαρρεύσει και σύμφωνα με την οποία «τελειώνουν» μέσα στην επόμενη εβδομάδα τον προπονητή, παρ’ όλα αυτά πλέον δεν δείχνει και πρόθεση να παλέψει για το οτιδήποτε. Είναι απογοητευμένος και περιμένει να τον ενημερώσουν οι διοικούντες τι αποφάσισαν. Κι αν όντως απομακρυνθεί, ο διάδοχός του θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος περιμένει απλώς το τηλεφώνημα για να αναλάβει.

- Η ΠΑΕ ΑΕΚ απέσυρε την πρότασή της για τον Ταχτσίδη, ο οποίος δεν απάντησε έγκαιρα στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του και περιμένει ιταλική πρόταση...

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ

Με καθυστέρηση 24 ωρών η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε στις δηλώσεις του Διανή, με τις οποίες ο μάνατζερ του Σκόκο προέτρεπε τους μετόχους να πουλήσουν τον πελάτη του σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι απέστειλε εξώδικο στον ατζέντη, με το οποίο τον καλεί «να ανακαλέσει εντός 24 ωρών το περιεχόμενο των απαράδεκτων και συκοφαντικών δηλώσεών του, που στόχο είχαν να πλήξουν το κύρος και τα συμφέροντα της ΠΑΕ». Επίσης τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν χρωστάει χρήματα στον Σκόκο και επανέλαβε πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα… ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: