Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

2 νέα βραβεία Business Traveller για τη Lufthansa


Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες επαινούν τη Lufthansa – Καλύτερη Business Class στη Γερμανία και τη Ευρώπη – Καλύτερη ιστοσελίδα για επιχειρηματίες ταξιδιώτες
Οι αναγνώστες του Γερμανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Business Traveller Deutschland, έδωσαν για μια ακόμη φορά στη Lufthansa υψηλή βαθμολογία για επιλεγμένες υπηρεσίες, κατατάσσοντας τη γερμανική αεροπορική εταιρία πρώτη σε δύο κατηγορίες για το 2009. Πέρα από την ηγετική θέση στην κατηγορία «Καλύτερη Business Class σε πτήσεις εσωτερικού και Ευρωπαϊκές», ο γερμανικός αερομεταφορέας κέρδισε τις ψήφους των αναγνωστών για «το Καλύτερο Ταξιδιωτικό Site Αεροπορικής Εταιρίας για Επιχειρηματίες ταξιδιώτες».
Η απονομή των βραβείων στη Lufthansa πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton της Φρανκφούρτης στις 15 Ιανουαρίου 2010. Εκ μέρους της Lufthansa τα βραβεία παρέλαβε ο κύριος Thierry Antinori, υπεύθυνος Μarketing και Πωλήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Lufthansa.
Η έρευνα των αναγνωστών του περιοδικού Business Traveller Magazine Deutschland διενεργείται ετησίως από ανεξάρτητη εταιρία έρευνας αγοράς. Στην έρευνα οι αναγνώστες καλούνται να αξιολογήσουν μια σειρά εταιριών σε διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: