Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Μοντέλα σε τάξη!

Το Candy Bar είναι γνωστό και λατρεμένο για πολλούς λόγους, πρώτα απ’ όλα για το φοβερό νέο χώρο του στην Ιερά οδό, για τα σούπερ πάρτι του που είναι εμπνευσμένα και πρωτότυπα, όπως το School Candy, που μας θυμίζει τα μαθητικά τα χρόνια (που δεν τα αλλάζουμε με τίποτα!), για την ανεβασμένη μουσική του και -αν μη τι άλλο- για τις πανέμορφες παρουσίες.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός ήταν «μάρτυρας» μιας μοναδικής βραδιάς όπου μοντέλα έκαναν «ντου» στο μαγαζί και παραμίλησε όλος ο κόσμος. Μαζί τους ήταν και μια εξωτικής ομορφιάς Τουρκάλα εστεμμένη που αναστάτωσε τα πλήθη. Ο «τυχερός» επιχειρηματίας του Candy Θάνος Κολοκυθάς ήταν παρέα με τα μοντέλα, που διασκέδασαν, χόρεψαν, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν την υπόσχεση να ξαναβρεθούν στο Candy για ακόμη μία αξέχαστη βραδιά κεφιού.

Αξέχαστες είναι και οι νύχτες στο Vitrine στου Μετς, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και διάθεση, δηλαδή, είτε θες να πας με τη φίλη σου για ένα ποτάκι και να χαζεύετε τη θέα στην Ακρόπολη από τη μεγάλη τζαμαρία, είτε θες να είσαι με την παρέα σου και γουστάρετε να κάνετε τρελό κέφι πίνοντας σφηνάκια στο μπαρ, ακούγοντας τις τελευταίες χορευτικές επιτυχίες. Ο χώρος του, minimal lounge με φωτισμό βάσης, γραμμικές ιδιοκατασκευές σε λιτές γραμμές, στους τόνους του γκρι με στοιχεία μαύρου και κόκκινου είναι που κάνει τη διαφορά από τα υπόλοιπα μαγαζιά, ενώ κάθε λεπτομέρεια στο ντεκόρ αποπνέει πολυτέλεια. Το Vitrine (Μάρκου Μουσούρου και Αρδηττού) είναι ανοιχτό από Τετάρτη μέχρι Κυριακή.

Ανοιχτό σε καθημερινή βάση, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, είναι το Chic cafe στη Γλυφάδα, το οποίο μπήκε πολύ δυναμικά στην καθημερινότητά μας και αποτελεί αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της. Το Chic, όπως λέει και το όνομά του, είναι ένας χώρος καλόγουστος και ξεκούραστος για να περάσεις εκεί όποια ώρα και στιγμή της μέρας θέλεις, ενώ το βράδυ μεταμορφώνεται σε ένα cool μπαράκι με καλή μουσική, ωραία κοκτέιλ και ενδιαφέρουσες παρουσίες, ανάμεσά τους και πολλούς επωνύμους, από τραγουδιστές και ηθοποιούς, μέχρι μοντέλα και αθλητές.  Επιμέλεια: ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: