Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Πέρασε τον έλεγχο με ψεύτικα εκρηκτικά

Φωτογραφία
ΤΑ ΚΕΝΑ στην ασφάλεια των αεροδρομίων έφερε στην επιφάνεια ένας Ολλανδός δημοσιογράφος, ο οποίος κατάφερε να περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου του Αμστερνταμ ψεύτικα εκρηκτικά. Ο δημοσιογράφος πέταξε χωρίς πρόβλημα, αποβιβάστηκε στο Λονδίνο και από εκεί πήρε μια πτήση για την Ουάσιγκτον περνώντας και πάλι από τον έλεγχο τα εκρηκτικά του. Ο Άλμπερτ Στέγκεμαν, παρουσιαστής μιας δημοφιλούς εκπομπής της ολλανδικής τηλεόρασης, θέλησε να αποδείξει ότι οι έλεγχοι στα αεροδρόμια είναι ελλιπείς μόλις δύο μήνες μετά την τρομοκρατική απόπειρα του 23χρονου Νιγηριανού Ουμάρ Φαρούκ Αμπντουλμουταλάμπ σε αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Delta Αirlines, που πραγματοποιούσε πτήση από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόιτ.
Ο Στέγκεμαν είχε μαζί του ένα λίτρο υγρό. «Είναι ακόμη πολύ απλό να μπεις με μια βόμβα στο αεροπλάνο», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: