Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Πράσινες γκρίνιες κι «αντάρτικα»

Το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης, αμέσως μετά την εκλογή του και τις σύντομες φιλοφρονήσεις, ο κ. Μιχ. Καρχιμάκης άφησε τον κ. Γ. Παπανδρέου να συσκέπτεται με τον κ. Θ. Πάγκαλο και συνεργάτες του στο Κάραβελ και έφυγε για την οδό Ιπποκράτους. Το ίδιο βράδυ, σχεδόν αμέσως μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων, ο κ. Καρχιμάκης ξεκίνησε την πρώτη δουλειά που του ανέθεσε ο κ. Παπανδρέου: τη διοργάνωση των περιφερειακών εκλογών. Η πολύμηνη καθυστέρηση ανακοίνωσης των ονομάτων, αλλά και οι τριβές σε τοπικό επίπεδο έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα, τα οποία ο κ. Καρχιμάκης θα πρέπει να επιλύσει. Ηδη το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκε με υποψήφιους περιφερειάρχες, οι οποίοι του ανέφεραν τα πρώτα προβλήματά τους: οικονομικά και οργανωτικά.
Ωστόσο, το μεγαλύτερο ζήτημα είναι εκείνο των βουλευτών, που δεν «καλοβλέπουν» το ενδεχόμενο ενός περιφερειάρχη με ευρεία λαϊκή εντολή, που θα μπορούσε σύντομα να τους ξεπεράσει σε δημοφιλία. Στην περιφέρεια Αττικής, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν με καχυποψία τον κ. Ιω. Σγουρό (φωτό).  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: