Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Μέσα στην εβδομάδα η απόφαση για την κλήτευση Καραμανλή

Την Τρίτη αναμένεται να αποφασίσει η Προανακριτική Επιτροπή για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου σχετικά με το αίτημα να κληθεί και να καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής .
Χθες, η ομιλία του προέδρου της ΝΔ έγινε στη σκιά της πρόθεσης που υπάρχει να καταθέσει ως μάρτυρας ο κ. Καραμανλής στην Προανακριτική Επιτροπή. Ο πρώην πρωθυπουργός, που μπήκε στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο καταχειροκροτούμενος, παρακολούθησε την ομιλία του προέδρου της ΝΔ.
Για το θέμα κλήτευσης του πρώην πρωθυπουργού, σημειώθηκε την εβδομάδα που πέρασε σφοδρή κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΛΑΟΣ στη Βουλή. Ο κ. Καρατζαφέρης πάντως τόνισε το κόμμα του δεν θέλει τον κ. Καραμανλή ως κατηγορούμενο στην επιτροπή αλλά ως ουσιώδη μάρτυρα.
Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, έχει υπογραμμίσει ότι «ένας πρώην πρωθυπουργός επιλέγει εκείνος την ώρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μιλήσει και θα απευθυνθεί στην ελληνική κοινή γνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: