Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Θα γέμιζαν την Κόρινθο με πλαστά!

Ένα νεαρό ζευγάρι παραχαρακτών

Έτοιμο να πλημμυρίσει την αγορά της Κορίνθου με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ ήταν ένα νεαρό ζευγάρι παραχαρακτών, που όμως δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν το…
«σαφάρι» τους στα καταστήματα της πόλης. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου είχαν πληροφορηθεί εγκαίρως τα σχέδιά τους και τους συνέλαβαν.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αξιοποίησαν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν και εντόπισαν το σπίτι του ζευγαριού, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν 28 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ συνολικής πλασματικής αξίας 1.400 ευρώ, τα οποία ήταν εμφανώς παραχαραγμένα και τα έστειλαν για εργαστηριακή εξέταση στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.

Ο 33χρονος και η 30χρονη φίλη του που τα είχαν στην κατοχή τους, Έλληνες και οι δυο, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν είχαν προλάβει να «σπρώξουν» στα καταστήματα της πόλης και άλλα κίβδηλα χαρτονομίσματα.

source

Δεν υπάρχουν σχόλια: