Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Γιος τραπεζίτη ο επίδοξος αεροπειρατής



Γιος ενός από τους σημαντικότερους τραπεζίτες της Νιγηρίας, ο οποίος τώρα είναι συνταξιούχος, είναι ο 23χρονος που αποπειράθηκε να προκαλέσει έκρηξη κατά τη διάρκεια πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Ντιτρόιτ.

«Είναι ο αδελφός μου» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters o Abdul Mutallab, o γιος του Umaru Mutallab, ο οποίος ήταν τραπεζίτης στη βόρεια επαρχία Katsina της Νιγηρίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Nigeria's This Day, που επικαλείται συγγενείς της οικογένειας, ο Umaru Mutallab ήταν δυσαρεστημένος με τις «εξτρεμιστικές θρησκευτικές απόψεις» του γιου του και είχε καταθέσει αναφορά τόσο στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας, Abuja, όσο και στις αρχές ασφαλείας της χώρας του.

Η εφημερίδα «This Day» υποστηρίζει ότι ο Umaru Mutallab θα συναντηθεί με τις αρχές ασφαλείας της Νιγηρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: