Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Εμφραγμα από την απόλυση συμβασιούχων


Ξεκρέμαστο μένει από σήμερα το Νοσοκομείο Βόλου, καθώς ολοκληρώνεται η μεγάλη έξοδος των 77 συμβασιούχων των οποίων έληξε η οκτάμηνη σύμβαση και πρέπει να αποχωρήσουν από την εργασία τους.
Επιπλέον την πόρτα της εξόδου είδαν τις προηγούμενες ημέρες και 25 συμβασιούχοι μέσω Stage, γεγονός που κάνει τους υπεύθυνους να λαμβάνουν μέτρα κόβοντας άδειες και ρεπό σε βάρος των υπόλοιπων εργαζομένων.
Σύμφωνα με τη διοικητή του Νοσοκομείου Μαρία Καρά, το πρόβλημα είναι μεγάλο, γι' αυτό και χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα. «Αποφασίσαμε να περικόψουμε άδειες και ρεπό εργαζομένων. Αυτό που ακούγεται, χωρίς να είναι κάτι επιβεβαιωμένο, είναι πως το υπουργείο θα βγάλει ΦΕΚ για τη διενέργεια διαγωνισμού για πρόσληψη συμβασιούχων. Ελπίζουμε αυτό να γίνει άμεσα», σχολίασε η κ. Καρά.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Λεωνίδας Αναστασίου, τόνισε πως «υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και από σήμερα αυτό θα διογκωθεί. Ορισμένα τμήματα απασχολούσαν κατά 50% σχεδόν εργαζομένους με συμβάσεις, που τώρα πρέπει να φύγουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: