Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Οι ώρες αγωνίας του Φώτη

Το μεγαλύτερο δώρο στη γιορτή του, χθες, ήταν ότι όλη η οικογένειά του καθόταν στο τραπέζι. Λίγες μέρες νωρίτερα κινδύνευσε να κοπεί ένας συνδετικός κρίκος... Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής του πέρασε το πάντα χαμογελαστό κι ευδιάθετο παιδί της ελληνικής τηλεόρασης Φώτης Σεργουλόπουλος. Στιγμές αγωνίας για τον παρουσιαστή, αφού τις ημέρες των εορτών η καθημερινότητά του μοιραζόταν ανάμεσα στο πλατό και το «Ωνάσειο», όπου ο πατέρας του νοσηλευόταν με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Κανείς δεν γνώριζε αυτή τη... διαδρομή, εκτός από τη Μαρία Μπακοδήμου, το «βράχο» στη ζωή του, όπως την αποκαλεί. Αλλωστε αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που και οι δύο παρέμειναν αυτές τις άγιες μέρες στην Αθήνα.

Τα μάτια του Φώτη βούρκωσαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Φώτης και Μαρία Live», όταν οι συνεργάτες του θέλησαν με το δικό τους τρόπο να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή και ετοίμασαν βίντεο με ευχές του πατέρα του Γιώργου και της μητέρας του Μαρίας. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη τη στιγμή που ο πατέρας του, ο κύριος Γιώργος, μιλούσε για τον Φώτη, μετά τη δύσκολη δοκιμασία που πέρασε στο νοσοκομείο την περίοδο των εορτών. «Στον γιο μου εύχομαι να έχει υγεία και να είναι ευτυχισμένος. Είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο και όταν με ρωτάνε αν είναι γιος μου, με καμάρι το φωνάζω! Ευχαριστώ τον Θεό» συμπλήρωσε συγκινημένος ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστή «που έχω δυο παιδιά που με αγαπάνε και νιώθω μεγάλη ασφάλεια».

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Με το μυαλό του να είναι συνεχώς στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν ο πατέρας του, προσπαθούσε να το ξεπεράσει με εργασιοθεραπεία. Κανείς μα κανείς από τη δημοσιογραφική του ομάδα δεν γνώριζε αυτή την περιπέτεια που περνούσε αυτές τις άγιες μέρες. Ολα όμως πήγαν καλά και, όπως είπε κι η μητέρα του, η κυρία Μαίρη, στην εκπομπή «Φώτης και Μαρία live», «ήταν μια δύσκολη δοκιμασία για τον Φώτη, αλλά επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, το ξεπεράσαμε, όπως και τη δική μου δοκιμασία πριν από τρία χρόνια».

Είναι η πρώτη φορά που ο συμπαθής και ευαίσθητος παρουσιαστής δεν καταφέρνει να κρύψει τη συγκίνησή του στο γυαλί, αν και του έχουν ξαναγίνει εκπλήξεις και στο παρελθόν. Αξίζει να τονίσουμε ότι σε δάκρυα χαράς που όλα εξελίχτηκαν ομαλά ξέσπασε και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία όλο αυτό το διάστημα κρατούσε σφιχτά το χέρι του επιστήθιου φίλο της.

Στέλιος Παρλιάρος, Ελεονώρα Μελέτη, Θοδωρής Δρακάκης, Τζόυς Ευείδη, Ελλη Κοκκίνου και Τάμτα ήταν μερικοί από τους επωνύμους που έδωσαν ευχές στον φίλο τους, με την Κατερίνα Γιουλάκη -θεία του Φώτη- να του κάνει τα παραπονάκια της ότι θέλει να τον βλέπει πιο συχνά. Και από την πλευρά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στον πατέρα του, αφού ξέρουμε πόσο δεμένοι είναι. ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: