Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Τέσσερις συλλήψεις για δουλεμπόριο στη Θεσσαλονίκη


Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών ανακοίνωσε ότι εξάρθρωσε η Αστυνομία σε αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις που έγιναν στην εθνική οδό Ορεστιάδας-Ορμενίου (διασταύρωση Μαρασίων) και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
 Aστυνομικοί της  Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, συνέλαβαν τέσσερα άτομα που φέρονται ως μέλη κυκλώματος.
Το πρωί της Δευτέρας , στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης και στο κέντρο της πόλης, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί δουλέμποροι, ηλικίας από 24 ως 38 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να παραλάβουν και να μεταφέρουν στην Αθήνα, 13 συνολικά λαθρομετανάστες.
Οι λαθρομετανάστες δήλωσαν ότι θα κατέβαλαν στους δουλέμπορους χρηματικά ποσά, μεταξύ 3.000 και 5.000 δολαρίων, μετά την άφιξή τους σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, όπου ήταν και ο τελικός προορισμός τους.
Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: