Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Η Nicole Richie δεν κοιμάται πια με τον άντρα της

Ο Joel Madden εξορίστηκε… στον καναπέ!

Όταν κάνεις παιδιά πρέπει να είσαι διατεθειμένος να αποδεχτείς τις απαιτήσεις τους. Ακόμα και τις πιο τρελές. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτεται και υιοθετεί ο σύζυγος της Nicole Richie, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει το κρεβάτι του και κοιμάται στον καναπέ. Όχι δεν έχει προβλήματα στο γάμο του, ούτε τον έδιωξε από το κρεβάτι η Nicole, αντιθέτως πιστός στα «καθήκοντα» του χαζομπαμπά, υπακούει στην απαίτηση των παιδιών του, που θέλουν να κοιμούνται στην αγκαλιά της μαμάς τους! Η Nicole λοιπόν, κοιμάται το βράδυ με τα δυο της παιδιά, ηλικίας τριών χρόνων και 23 μηνών, αφήνοντας το σύντροφό της, Joel Madden, μόνο του στο σαλόνι.

Σε πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Joel δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα που κοιμάται μόνος του τα βράδια και είναι πολύ ευτυχισμένος, βλέποντας τα μικρά του «αγγελούδια» να είναι αγκαλιά με τη μαμά τους! Το μόνο που σκέφτονται τώρα είναι να αγοράσουν έναν ανατομικό καναπέ γιατί ο Joel έχει ήδη αρχίσει να εκφράζει τα πρώτα παράπονα για πόνους στη μέση του!

Να σημειωθεί πως πρόσφατα η Nicole Richie, ανέτρεψε το ρητό once blonde always a blonde, βάφοντας τα μαλλιά της καστανά. Σχολιαστές από όλο τον πλανήτη, συμφώνησαν πως η νέα κόμμωσή της της πάει πολύ και την κάνει να δείχνει αρκετά χρόνια νεότερη. Εκείνη πάλι από την πλευρά της, έσπευσε να δηλώσει πως μόλις έβαψε τα μαλλιά της ένιωσε αμέσως πιο έξυπνη! Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: