Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Νυφούλα η Ιρις

Πήραν την απόφαση να βάλουν στεφάνι! Ο άνκορμαν του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Δαυλός και η ηθοποιός Ιρις Πανταζάρα έπειτα από περίπου πεντέμισι χρόνια σχέσης κάνουν το μεγάλο βήμα! Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 29 Μαΐου. Ο γιος του γνωστού σκηνογράφου Θεοδόση Δαυλού και της ενδυματολόγου Ακτής Δρίμη, παρουσιαστής των δελτίων ειδήσεων του ΣΚΑΪ, παντρεύεται την καλή του στον αγαπημένο της τόπο.

Η Ιρις Πανταζάρα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή σειρά του MEGA «Μια στιγμή δυο ζωές», κατάγεται από τον Βόλο και όνειρό της ήταν να ντυθεί νυφούλα στο πατρικό της και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης στην Πορταριά του Πηλίου, όπως και θα γίνει. Ολες τις λεπτομέρειες του γάμου τις έχει αναλάβει εκείνη, αφού ο groom-to-be Κωνσταντίνος τής έχει δώσει το ελεύθερο να σχεδιάσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους όπως ακριβώς εκείνη θέλει.

Το νυφικό της Ιριδας, όπως μάθαμε, έχει αναλάβει μία από τις φίλες της που είναι σχεδιάστρια. Οσο για το μυστήριο, είναι αποκλειστικά μόνο για συγγενείς και φίλους. Οι καλεσμένοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν ξεπερνούν τους πενήντα, αφού γαμπρός και νύφη αποφάσισαν να έχουν στο πλευρό τους μόνο τους δικούς τους ανθρώπους. Να σημειώσουμε πως αυτήν την περίοδο βλέπουμε τη γοητευτική ηθοποιό στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου στο θεατρικό «Το φιόρο του Λεβάντε» που παίζεται για τρίτη σεζόν με μεγάλη επιτυχία. ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: