Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Το Hotel Inspector φεύγει η Super Νταντά έρχεται!

Οι Γερμανοί γέμισαν το πρόγραμμα του ALPHA με reality, ή real lifeπρογράμματα, όπως θέλουν να τα λένε, όμως δεν είχαν όλα επιτυχία.

Τρανταχτό παράδειγμα το «Hotel Inspector» όπου ο APLHA προσέτρεχε στο πλευρό των απανταχού ξενοδόχων στην Ελλάδα με στόχο να διορθώσει τα κακώς κείμενα που αντιμετωπίζουν κάθε καλοκαίρι οι Έλληνες και οι ξένοι τουρίστες.

Το reality αυτό δεν είχε την ανταπόκριση που αναμενόταν, οπότε τελειώνει πριν την ώρα του και στη θέση του έρχεται άλλο με τους Γερμανούς να ευελπιστούν ότι θα έχει καλύτερη τύχη.

Αυτή τη φορά, ο ALPHA θα βοηθήσει τους απελπισμένους γονείς που βασανίζονται από τα… ατίθασα βλαστάρια τους. Πρόκειται για την εκπομπή «Super Νταντά» που θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 11 Μαρτίου και θα είναι στα πρότυπα της εκπομπής «Νταντά Άμεσου Δράσης» που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: