Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010


Μειώσεις ενοικίων ζητούν οι έμποροι


Κύμα επαναδιαπραγμάτευσης μισθωμάτων σε εμπορικά ακίνητα, καθώς και «κόψιμο του αέρα», φέρνει στη Θεσσαλονίκη η οικονομική κρίση και η κάμψη της κίνησης στην αγορά, που επιβάλλει περιορισμό του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων, με κάθε δυνατό τρόπο. Την αρχή την έκαναν οι μεγάλες αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων και πλέον η πίεση για σημαντική μείωση των ενοικίων προς τους ιδιοκτήτες ασκείται και από τα μικρότερα μαγαζιά.

«Όλοι οι μεγάλοι μισθωτές στην αγορά, στην προσπάθειά τους να περικόψουν έξοδα έχουν προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση μισθωμάτων», επισημαίνει στην «Η» έμπειρο στέλεχος μεγάλης εταιρείας στο χώρο της κτηματαγοράς, προσθέτοντας πως «όσοι πραγματικά θέλουν να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ζητούν μια μείωση της τάξης του 15%-20%». ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: