Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 25 Απριλίου 2010


Οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- από την παιδική ηλικία μας κάνουμε όνειρα για το τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε και, όταν αυτά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, τότε είμαστε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι. Το όνειρο της Βάσως Λασκαράκη ήταν να γίνει ηθοποιός και έγινε. Παρακολούθησε μαθήματα στη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και έκανε τα πρώτα βήματά της σε πειραματικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη το 2002. Επειτα από τρία χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση: να αφήσει την αγαπημένη της πόλη και να έρθει στην Αθήνα όπου οι ευκαιρίες για να κάνει καριέρα ήταν περισσότερες.
Η Βάσω ζει το δικό της παραμύθι, το οποίο μπορεί να μην έχει μεσαιωνικούς πύργους, αρχοντικά ευγενών ή ξεπεσμένους αριστοκράτες όπως το μυθιστόρημα «Οι μαγεμένοι» του Βίτολντ Γκομπρόβιτς που είναι το αγαπημένο της, έχει όμως ανθρώπους κοντά της, οι οποίοι τη βοηθούν να κάνει σταθερά επαγγελματικά βήματα. Η συμμετοχή της στην πετυχημένη και εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του MEGA «Η πολυκατοικία» τής άνοιξε την πόρτα για το θέατρο. Φέτος έπαιξε στην παράσταση «Το άνθος του κάκτου» και έπεται συνέχεια.  H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: