Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «Το σπίτι της καρδιάς μας»

«Το σπίτι της καρδιάς μας» η σειρά(Home away)που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σειρά εκτυλίσσεται σε μια παραλιακή πόλη που αποτελεί καλοκαιρινό θέρετρο. Οι κάτοικοι  της  απολαμβάνουν  ανέμελα το υπέροχο ζεστό κλίμα και τις ατέλειωτες μαγευτικές παραλίες.

Η οικογένεια  που παρακολουθεί ο τηλεθεατής  είναι οι Fletchers, οι οποίοι διευθύνουν το καλοκαιρινό θέρετρο «Summer Bay Caravan Park». Οι  Fletchers  εργάζονται στο πάρκο μαζί τα παιδιά που έχουν υιοθετήσει, αφού  δεν μπορούσαν να κάνουν δικά τους.   Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν, τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, οι χαρακτήρες έχουν αλλάξει όμως η μαγεία έχει παραμείνει η ίδια.
Η σειρά  καταγράφει την καθημερινότητά τους, τις χαρές τις αγωνίες, τις ερωτικές  απογοητεύσεις καθώς και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

«Το σπίτι της καρδιάς μας» θα κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 16.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: