Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Υποψηφιότητα για το δήμο Καρπενησίου ανακοινώνει ο Κώστας Μπακογιάννης

Ο κ. Κώστας Μπακογιάννης.
Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καρπενησίου αναμένεται να ανακοινώσει το βράδυ της Κυριακής από την Ευρυτανία, ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η επιλογή της μέρας, αλλά και ο χρόνος της ανακοίνωσης, έχουν συμβολικό χαρακτήρα για τους Ευρυτάνες, αφού η ανακοίνωση θα γίνει λίγο μετά τον Μεγάλο Εσπερινό για την γιορτή του Μοναστηριού της Παναγίας Προυσιώτισσας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της ανακοίνωσης θα έχει δίπλα του τόσο τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και το νομάρχη Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργο που θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Θανάση Χειμάρα που υποστηρίζεται από τη ΝΔ ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.

Στο μεταξύ, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος αποφεύγει να κάνει γνωστές τις προθέσεις του και όπως έχει πει: «θα μιλήσει στις 13 Σεπτεμβρίου στη Βουλή με την έναρξη του τρίτου τμήματος στο οποίο συμμετέχει».
Ωστόσο, την Κυριακή παραμένει άγνωστο αν θα βρεθεί στον Προυσσό της Ευρυτανίας κατά την ώρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο ίδιος ο Θανάσης Γιαννόπουλος βρίσκεται στο χωριό του στο Περίβλεπτό της Δυτικής Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: