Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ληστείες σε τράπεζες σε Διακοπτό - Καλάβρυτα

A Citroen Xsara patrol car of the Hellenic (Gr...Image via WikipediaΔύο ληστείες σημειώθηκαν το μεσημέρι σε υποκαταστήματα τραπεζών στο Διακοπτό και τα Καλάβρυτα Αχαΐας.

Πιο αναλυτικά, στο Διακοπτό δύο άγνωστοι που φορούσαν καπέλα, εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο, και αφού απείλησαν με όπλο τον ταμία, κατάφεραν να πάρουν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δίκυκλες μηχανές και εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα πάλι άγνωστοι δράστες που φορούσαν καπέλα μπήκαν στο υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στα Καλάβρυτα, πέρασαν μπροστά από τον κόσμο που περίμενε να εξυπηρετηθεί, πλησίασαν τον ταμία και τον απείλησαν με όπλο φωνάζοντας «ληστεία». Κατόπιν έβαλαν σε μία τσάντα περίπου 20.000 ευρώ και βγαίνοντας από την τράπεζα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έγιναν άφαντοι.

Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες, τόσο στην Αχαΐα, όσο και σε γειτονικούς νομούς, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εκτιμούν πως είναι πιθανόν και τις δύο ληστείες να τις έκαναν τα ίδια άτομα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: