Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Απλήρωτοι και απελπισμένοι οι εργαζόμενοι στα Bodyline - Silhouette

Σε αδιέξοδο βρίσκονται oi εργαζόμενοι στην κεντρική διοίκηση των ινστιτούτων ομορφιάς και αδυνατίσματος Bodyline,που βρίσκεται στο διοικητικό κέντρο των ινστιτούτων, επί της οδού Φιλελλήνων στο Σύνταγμα,οι εργαζόμενοι σε λίγες ημέρες συμπληρώνουν 5 μήνες απλήρωτοι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι εργαζόμενοι έχουν φτάσει στα όρια της απελπισίας, καθώς κάποιοι από αυτούς αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης.

Πρόκειται για άτομα που απασχολούνται στα τμήματα της μηχανογράφησης, του μάρκετινγκ, του λογιστηρίου, στο τμήμα του οικονομικού ελέγχου, στο τηλεφωνικό κέντρο και στην καθαριότητα. υπαλληλοι που εδώ και πέντε μήνες διεκδικούν το αυτονόητο: να αμείβονται για την εργασία τους. Ωστόσο, η εργοδοσία έχει μάλλον αποφασίσει ότι αυτοί οι άνθρωποι της είναι πλέον περιττοί… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: