Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τρίκαλα: Επιδειξίας κατέβασε το εσώρουχο του σε κατάστημα!

Χουνέρι που δε θα ξεχάσουν ποτέ, έπαθαν το πρωί του Μ. Σαββάτου 2 εργαζόμενες σε κατάστημα γυναικείων ρούχων επί της οδού Απόλλωνος στο κέντρο των Τρικάλων.


Ένας άνδρας ηλικίας 35-40 ετών, εισήλθε στο εσωτερικό του καταστήματος και χωρίς  να το πολυσκεφτεί… κατέβασε μονομιάς  το παντελόνι και το εσώρουχο και στάθηκε  καμαρωτός μπροστά στις γυναίκες που ¨πάγωσαν¨  αντικρίζοντας τον   άνδρα με το μόριο του σε κοινή θεά…

Δευτερόλεπτα μετά το αρχικό σοκ, έβαλαν τις φωνές στον επιδειξία ο οποίος αποχώρησε ανενόχλητος…

Δεν πέρασαν 10 λεπτά και ο ανεπιθύμητος επισκέπτης επέστρεψε δριμύτερος αποκαλύπτοντας ξανά  τα γεννητικά του όργανα στις 2 πωλήτριες που αντιλήφτηκαν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή…

Οι απειλές τους ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία φόβισαν τον επιδειξία ο οποίος άρχισε να τρέχει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η  αστυνομία έκανε κάποιους ελέγχους οι οποίοι δεν απέδωσαν καρπούς, όμως οι πληροφορίες του trikalaola.gr λένε ότι ο επιδειξιομανής εθεάθη μισή ώρα μετά στην περιοχή του κουρσούμ τζαμί.

http://www.trikalaola.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: