Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Θύμα ενδοσχολικής βίας η Emma Watson ( 2 video)

A fan made photo of Emma Watson at the premier...Image via WikipediaΤο μόνο που ήθελε η Emma Watson ήταν να νιώσει «φυσιολογική». Ήθελε να πάει στο κολέγιο και να ζήσει ότι και τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της. Όμως οι συμφοιτητές της είχαν άλλη άποψη...

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι εγκαταλείπει τις σπουδές της στο Brown Universit, ισχυριζόμενη ότι δεν μπορούσε να συνδυάσει το πτυχίο της με τις υποκριτικές υποχρεώσεις της.

Ωστόσο τα αμερικάνικα MME αναφέρουν ότι η Emma ήταν τόσο καλή μαθήτρια που αυτό προκαλούσε τον εκνευρισμό των συμμαθητών της. Συγκεκριμένα η «New York Daily News» αναφέρει ότι οι λόγοι που οδήγησαν την όμορφη πρωταγωνίστρια του «Harry Potter» να εγκαταλείψει τις σπουδές της ήταν η λεκτική βία που εισέπραττε από τους συμμαθητές της από την πρώτη μέρα που πήγε στο πανεπιστήμιο. «Τρείς πόντους για το Γκρίφιντορ!» της έλεγαν κάθε φορά που απαντούσε σε μια ερώτηση καθηγητή της.
ΔΕΙΤΕ 2 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ VIDEOS KAI ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: