Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

"Ξεσκονίζουν" 1.700 τρανταχτά ονόματα μεγάλου ή ξαφνικού πλούτου


Τριάντα δύο συνεργεία με 130 ειδικά εκπαιδευμένους εφοριακούς εξαπολύει εντός των ημερών το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να ξεσκονίσει – στην κυριολεξία – τα οικονομικά δεδομένα 1.700, περίπου, φορολογουμένων (μεγάλου ή ξαφνικού πλούτου)...σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι, έπειτα απ’ την εφαρμογή του νέου ηλεκτρονικού συστήματος Elenxis, έχουν εντοπιστεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις φορολογικές τους δηλώσεις και τη δήλωση εισοδημάτων τους.

Με βάση τις διασταυρώσεις στοιχείων από το ηλεκτρονικό σύστημα – οι οποίες γίνονται πλαίσια του «προγράμματος υλοποίησης του σχεδίου κατά της φοροδιαφυγής 2010-2011» –, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι εν λόγω φορολογούμενοι δεν δήλωσαν, όπως υποχρεούνταν, κάποιο εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις ή πώληση ακινήτων, με αγορά ή ανέγερση ή εμπορική εκμετάλλευση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: