Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ολοήμερα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο


Στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας λεωφορειακών γραμμών όλο το 24ωρο προχωρά ο ΟΑΣΑ με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την ενίσχυση της σύνδεσης βασικών συγκοινωνιακών κόμβων της πρωτεύουσας, όπως το λιμάνι του Πειραιά, ο Σταθμός Υπεραστικών λεωφορείων και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε την επέκταση ωραρίου από τις 00.30 τα μεσάνυχτα έως τις 05.30 το πρωί και την αναπροσαρμογή της διαδρομής για τις ώρες αυτές, των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών:
Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ : Από τις 00.30 έως τις 05.30 επεκτείνεται η διαδρομή από τη πλατεία Συντάγματος έως το λιμάνι του Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη). Διευκρινίζεται ότι η διαδρομή διέρχεται μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της Λεωφόρου Ποσειδώνος.
Για τις πρωινές ώρες στις οποίες το σύνολο του δικτύου αστικών συγκοινωνιών είναι σε λειτουργία, δηλαδή από τις 05.30 έως και τα μεσάνυχτα ισχύει το σημερινό της τέρμα (πλατεία Συντάγματος).
Χ93 ΣΤ. ΥΠΕΡ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ-ΑΕΡ/ΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Από τις 00.30 έως τις 05.30 επεκτείνεται η διαδρομή της υφιστάμενης γραμμής μέχρι το λιμάνι του Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη). Διευκρινίζεται ότι η διαδρομή διέρχεται μέσω της Λεωφόρου Κηφισού.
Για τις πρωινές ώρες στις οποίες το σύνολο του δικτύου αστικών συγκοινωνιών είναι σε λειτουργία, δηλαδή από τις 05.30 έως και τα μεσάνυχτα ισχύει το σημερινό της τέρμα (Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού)
Τονίζεται ότι, σήμερα λειτουργεί όλο το 24ωρο η λεωφορειακή γραμμή Χ96 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ EXPRESS (μέσω Λ. Ποσειδώνος και Λ. Βάρης), η οποία έχει ενισχυθεί ώστε να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των επιβατών από το Λιμάνι του Πειραιά και προς το Αεροδρόμιο.
Υπογραμμίζεται ότι, οι επιβάτες που επιβιβάζονται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι του Πειραιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποβιβάζονται σε όλες τις στάσεις κατά μήκος των αξόνων κατόπιν ενημέρωσης του οδηγού. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται σημαντικά ο επιβάτης ώστε να διανύει την μικρότερη δυνατή απόσταση έως τον τελικό προορισμό του

Δεν υπάρχουν σχόλια: