Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Δοκιμάζουμε το VW Golf 1.2TSi

Περίεργο πράγμα η ψυχολογία στον άνθρωπο, δεν έχει περάσει καλά – καλά ένας χρόνος που αναλύαμε τις χάρες του τετρακίνητου Golf R των 270PS και σήμερα καλοβλέπουμε ένα Golf με ιπποδύναμη 70% χαμηλότερη, το οποίο πληρώνει όμως μόνο 129 ευρώ σε τέλη κυκλοφορίας ετησίως (σ.σ: τουλάχιστον τόσα πλήρωνε μέχρι το προηγούμενο υπουργικό συμβούλιο).
Τις μέρες που είχαμε στα χέρια μας την 5θυρη έκδοση του εν λόγω Golf βρήκαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε παράλληλα ένα ατμοσφαιρικό 1.6lt, 105PS προηγούμενης γενιάς και επιβεβαιώσαμε αυτό που υποθέταμε.Η ροπή των 16.3kgm από τις 1500rpm επιταχύνει το Golf των 1.2lt πολύ πιο δυνατά όταν ο δείκτης βρίσκεται στην αριστερή περιοχή του στροφόμετρου. Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που πάει πιο σβέλτα στο δρόμο απ’ ότι, το τότε ατμοσφαιρικό best seller.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: