Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τα εφιαλτικά παιδικά χρόνια της Τουλίσα Κοντοστάβλος!

Με μαχαίρι κάτω από το κρεβάτι κοιμόταν ο πατέρας της Τουλίσα Κοντοστάβλος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και τη μικρή του κόρη από τα ξεσπάσματα παράνοιας της μητέρας της!

Αυτή την αποκάλυψη αλλά και την περιγραφή των εφιαλτικών στιγμών που έζησε στην εφηβεία της η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του βρετανικού «X-Factor» κάνει η Μελ Βοντρό, που ήταν τότε παντρεμένη με τον πατέρα της Τουλίσα, Πλάτωνα.

Η Μελ επιβεβαιώνει ότι η Τουλίσα από την ηλικία των 11 ετών στην ουσία λειτουργούσε ως νοσοκόμα και προστάτιδα της μητέρας της, Αν, με την οποία έμενε, παρά τις προσπάθειες του πατέρα της να αναλάβει την κηδεμονία της μικρής. Οπως λέει η Μελ, ο Πλάτωνας, που ήταν τραγουδιστής, έκανε υπομονή με την παράνοια της γυναίκας του για χάρη της μικρής. Ομως το ποτήρι ξεχείλισε όταν διαπίστωσε ότι η Αν προσπάθησε να ταΐσει την Τουλίσα ωμό αβγό με το ζόρι και έκανε το παιδί να πλαντάξει στο κλάμα. Τότε ξεκίνησε τον δικαστικό αγώνα, ο οποίος όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο ίδιος έφυγε από το σπίτι και έμεινε πίσω η Τουλίσα να προσπαθεί να κρατήσει σε μια ισορροπία τη μητέρα της. Εγινε όμως αυτό που φοβούνταν όλοι. Το καλοκαίρι του 1999 η Αν έπαθε μια από τις σοβαρότερες νευρικές κρίσεις της. «Η Αν μας τηλεφώνησε για να μας πει ότι ο διάβολος σκαρφάλωνε στους τοίχους της. Η Τουλίσα ήταν μαζί της στο σπίτι και έκανα ό,τι μπορούσα για να καθησυχάσω την Αν και να διαπιστώσω τι γινόταν με το παιδί. Ακουγα την Τουλίσα από το βάθος να κλαίει. Ανησύχησα πολύ» εξιστορεί η Μελ.

Αφού έκλεισε η Αν, ο Πλάτωνας και η Μελ ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από την Πρόνοια ότι η γυναίκα είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική. Οταν ρώτησαν τι έγινε το παιδί, δεν πήραν καμία απάντηση. Τελικά διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε μείνει έξω από το σπίτι, το οποίο κλείδωσαν οι αρχές και για καλή της τύχη τη βρήκε ένας γείτονας που ήξερε την αδερφή της μητέρας της, την οποία και ειδοποίησε τηλεφωνικά. Οταν η Μελ είδε την Τουλίσα ένα μήνα μετά, ήταν πολύ διαφορετική από το χαμογελαστό κοριτσάκι που θυμόταν. «Της πήρε πολλούς μήνες να βγει από το καβούκι της. Δεν μιλούσε καθόλου γι' αυτό που έγινε» καταλήγει η Μελ.


Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ/ESPRESSO
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: