Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

«Γιάλα» & Γεωργία Νταγάκη: Συναυλία στην Τήλο



Πάμε... «Γιάλα» στην Τήλο!
Την Πέμπτη 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μια σπουδαία εκδήλωση στο θέατρο Χαρκαδιό στην Τήλο με την συμμετοχή καλλιτεχνών από την Κρήτη που το ταλέντο και οι ικανότητες τους έχουν κάνει γνωστούς στον υπόλοιπο κόσμο. Πρόκειται για το συγκρότημα των “Γιάλα” με καλεσμένη τους την Γεωργία Νταγάκη.
Ο ήχος και η παράδοση της Κρήτης θα συναντηθεί με την παράδοση άλλων τόπων της Ελλάδας όπως και με δημιουργίες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, μια βραδιά που σίγουρα θα εξελιχθεί σε γιορτή.
Τέσσερεις φωνές που μπλέκονται μεταξύ τους αφηγούνται τραγούδια του χθες και του σήμερα με τη συνοδεία οργάνων της Κρήτης
Λίγα λόγια για τους Γιάλα:
Οι Γιάλα ξεκίνησαν σαν μια παρέα που ήθελε να τραγουδά αγαπημένα τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική σκηνή. Σε σύντομο διάστημα άρχισαν να τα μεταφέρουν στην δική τους αισθητική. Λόγω καταγωγής και οργάνων προσέθεσαν στο ρεπερτόριό τους παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης και σταδιακά ενέταξαν παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα τα οποία και προσάρμοσαν στον δικό τους ήχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: