Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Για δεύτερη φορά στην φυλακή για ναρκωτικά, πασίγνωστο μοντέλο


Πριν από δύο χρόνια περνούσε την πόρτα των δικαστηρίων μαζί με την εντυπωσιακή φίλη και μοντέλο, κατηγορούμενοι για εμπόριο και κατοχή ναρκωτικών.
Στο σπίτι όπου διατηρούσαν είχαν βρεθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Τότε περιέγραφαν στους δικαστές πως είχαν μπλέξει στο κύκλωμα των ναρκωτικών, και ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από χρήστες, ασθενείς που χρειάζονταν τη βοήθεια της πολιτείας για να ξεμπλέξουν. Μέσα στη φυλακή όπου και παρέμειναν για ένα διάστημα μέχρι να δικαστεί, εκλιπαρούσε για απονομή της δικαιοσύνης. Πριν από λίγους μήνες, ήρθε η πολυπόθητη αποφυλάκιση. Φαίνεται όμως πως δεν είχε τη θέληση να γλιτώσει από τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών ουσιών. Την Παρασκευή το βράδυ, συνελήφθη και πάλι, στην περιοχή του Ψυχικού, έχοντας πάνω του 100 γρ. κοκαΐνης, μια ηλεκτρική συσκευή εκκένωσης, 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο έλεγχος ρουτίνας της αστυνομίας στην συμβολή των Οδών Κατεχάκη και Μεσογείων, έβγαλε λαβράκι. Σύμφωνα με τους άνδρες της αστυνομίας τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα ανάμεσα στα πόδια του, και πιθανότατα μόλις τα είχε προμηθευτεί. Στην δίωξη ναρκωτικών όπου και οδηγήθηκε, δεν προσπάθησε καθόλου να δικαιολογηθεί. Λίγη ώρα αργότερα, στην ΓΑΔΑ, έφτασε και η φίλη του, προσπαθώντας να καταλάβει τις είχε συμβεί. Από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 26χρονου μοντέλου, δεν βρέθηκαν άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία, που σημαίνει ότι την ποσότητα αυτή θα την «έσπρωχνε» στην υψηλή αγορά, ή σε συγκεκριμένο αγοραστή με βαρύ πορτοφόλι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή την φορά όμως μόνο για τον ίδιο, αφού για την φίλη του φαίνεται πως η περιπέτεια που έζησε πριν από δυο χρόνια, ήταν ένα κακός εφιάλτης. Την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: