Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός [1-1 ΤΕΛΙΚΟ]

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, που είχε ως αποκάλυψη τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες.

Οι γηπεδούχοι είχαν 22 τελικές προσπάθειες για γκολ, οι φιλοξενούμενοι ήταν... φαρμάκι στις αντεπιθέσεις, αλλά και οι δύο... βολεύτηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας, που διατηρεί το τριφύλλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ταχύτητα σε σκέψη, κίνηση και 0-1
Οι 7-3 υπέρ του Ολυμπιακού τελικές προσπάθειες μέχρι το 30', λένε τη μισή αλήθεια... Κι αυτό γιατί, από τις τρεις του Παναθηναϊκού, η μία ήταν γκολ και η άλλη δοκάρι.

Ενα γκολ που προήλθε από την ευφυΐα του Κατσουράνη και την ταχύτητα του Κουίνσι (σκόρερ ο Ζέκα), κι ένα δοκάρι που στέρησε στον Λέτο την δυνατότητα να σκοράρει για 2η σερί χρονιά στο Καραϊσκάκη και για 8η διαδοχική στο φετινό πρωτάθλημα.

Ολα αυτά ήταν απόρροια της... βεντάλιας του τριφυλλιού στην επίθεση (Λέτο - Κουίνσι - Κλέιτον), οι οποίοι δημιούργησαν αναστάτωση στην ερυθρόλευκη άμυνα, όταν τους δόθηκε η ευκαιρία.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: