Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Επικοινωνία Παπανδρέου με Χριστόφια, Ερντογάν, Νετανιάχου και Μπαρόζο

Σειρά τηλεφωνικών επαφών με τους κ.κ. Χριστόφια, Ερντογάν, Νετανιάχου και Μπαρόζο είχε τα προηγούμενα 24ωρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Αναλυτικά, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Γ. Παπανδρέου συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις, στο πλαίσιο των συχνών και τακτικών επαφών τους.

Κατά τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Παπανδρέου τον ενημέρωσε για την συγκρότηση της νέας ελληνικής κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι οι δύο χώρες -και με τη νέα κυβέρνηση- θα συνεχίσουν τη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πολιτική.

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και οι τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή ήταν το αντικείμενο της συζήτησης με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσε τον κ. Νετανιάχου ότι οι σχέσεις των δύο χωρών θα προχωρήσουν αδιατάρακτες, ενώ όπως έκανε γνωστό, το προσεχές διάστημα θα υπάρξει και επικοινωνία με το νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Τέλος, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την ευρωζώνη, το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών, που ανέλαβε για τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα, την συγκρότηση της νέας κυβέρνησης και τη δέσμευση όλων να υλοποιηθούν οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: