Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Μ. Καρχιμάκης: "Μνημείο αντιφάσεων η ομιλία Σαμαρά"

ΚΚΕ: "Επιχειρήματα φαρσοκωμωδίας από
τον κ. Σαμαρά"

Μνημείο αντιφάσεων χαρακτήρισε την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε σύγχυση, στηρίζει τη νέα κυβέρνηση της χώρας, αλλά χαρακτηρίζει την συμμετοχή της ΝΔ, συμβολική. Μετέχει με κορυφαία στελέχη του κόμματος του στη νέα κυβέρνηση, αλλά δεν συγκυβερνά! Θέλει η κυβέρνηση να πετύχει τους στόχους της αλλά διαφωνεί με την πολιτική της! Ψηφίζει τους όρους της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αλλά δεν δέχεται το περιεχόμενο της!», τονίζει ο κ. Καρχιμάκης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Καρχιμάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ είναι επιτέλους, ώρα να κατανοήσει ότι πρέπει να ξεφύγει από τις σκοπιμότητες και τον πολιτικό του μικρόκοσμο γιατί προέχει η σωτηρία και το μέλλον της χώρας και όπως εκτιμά, προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε να αντλήσει διδάγματα από τη στάση του Γ. Παπανδρέου.

Σημειώνεται πως, σε σύσκεψη στις 17.30 στην Βουλή, υπό την προεδρία του κ. Παπανδρέου και με τη συμμετοχή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αναμένεται να καθοριστεί η στάση που θα κρατήσει το Κίνημα στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης κατά τη συζήτησή τους στην ολομέλεια της Βουλής.

ΤΟ ΚΚΕ


Λεκτικές ακροβασίες και επιχειρήματα φαρσοκωμωδίας καταλογίζει το ΚΚΕ στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τη σημερινή του ομιλία στους βουλευτές της ΝΔ.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν γίνεται να είσαι αντιμνημονιακός ούτε στα λόγια, όταν λες ναι στην ΕΕ, τη δανειακή σύμβαση και στην ελληνική πλουτοκρατία», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα. «Γι αυτό», προσθέτει, «κατέφυγε σε λεκτικές ακροβασίες και επιχειρήματα φαρσοκωμωδίας για να κρύψει το ολοφάνερο, ότι συμμετέχει στη συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και Καρατζαφέρη, που έχει στόχο να εφαρμόσει τα μνημόνια και να περάσει τα νέα χειρότερα μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: