Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ανάλυση των αγώνων Ολυμπιακού και ΠΑΟ

Τι δείχνουν τα ντέρμπι που έδωσαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μέχρι τώρα στη Σούπερ Λίγκα για την έκβαση του μεταξύ τους αγώνα; Το sday.gr εξηγεί…
5η αγωνιστική
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1

Μετά από την εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στην Τούμπα, αλλά με αντεπίθεση… διαρκείας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κατόρθωσε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα. Νταβίντ Φουστέρ και Ράφικ Τζεμπούρ πρωταγωνίστησαν και έβαλαν και τα γκολ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο, έκανε την ύστατη προσπάθεια ο «Δικέφαλος του Βορρά», με τον Ολυμπιακό να παίζει ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων, καταφέρνοντας, ωστόσο, να εξασφαλίσει τη νίκη.
6η αγωνιστική
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Λεονάρντο και παραλίγο να χάσει μέσα στο ΟΑΚΑ. Και όλα αυτά λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτι που αποτελεί από μόνο του παράμετρο που μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και λίγο το μυαλό τους εκεί. Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει ντέρμπι πριν από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και μετά από διακοπή 15 ημερών λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-3
Ο ΠΑΟΚ είχε την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς για το Γιουρόπα Λιγκ, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει… ευρωπαϊκή σκοτούρα και να επικρατεί άνετα με γκολ των Σίλβα Κλέιτον, Κουίνσι και Σεμπάστιαν Λέτο, σε συνέχεια της μεγάλης του νίκης επί του Εργοτέλη με 4-0 στο ΟΑΚΑ την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική.
9η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-2
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε γρήγορα τα τρία πρώτα γκολ με Σεμπάστιαν Λέτο και Κώστα Κατσουράνη, με την ΑΕΚ να καταφέρνει στο τέλος να πιάνει στον… ύπνο τους «πράσινους». Το «τριφύλλι» κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά με κίνδυνο να χάσει παιχνίδι του χεριού του και αυτό από μόνο του δείχνει πως δεν είναι άτρωτος και έχει αδυναμίες, παρά τα εκρηκτικά διαστήματα που εμφανίζει μέσα στους αγώνες.
Άρης-Ολυμπιακός 2-3
Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη. Πέτυχε γρήγορα δύο γκολ με Ράφικ Τζεμπούρ και Φρανσουά Μοδέστο, αλλά κινδύνευσε να ισοφαριστεί δύο φορές. Ίσως και να υποτίμησε το κακό ξεκίνημα του αντιπάλου στο πρωτάθλημα, αλλά ο Άρης πέτυχε ακριβώς τα γκολ που είχε πετύχει σε οκτώ αγωνιστικές (2), ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή σκόραρε με το σταγονόμετρο. Το θέμα με την άμυνα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν είναι δεδομένο, καθώς έχει δεχθεί πολλά γκολ αναλογικά με τη δυναμική του.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: