Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Απειλεί με μήνυση τον Π. Καμμένο ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κάλεσε τον Π. Καμμένο να ανακαλέσει δημόσια όσα ανέφερε στη Βουλή περί δήθεν εργασίας του στην Goldman Sachs, προειδοποιώντας με νομικές συνέπειες.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος απέστειλε χθες επιστολή στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ομως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμησης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας".

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, ανέφερε για τον κ. Παπακωνσταντίνου ότι δήθεν εργάστηκε στην Goldman Sachs. Η ακριβής φράση ήταν: "...Μιλάει για το τρίπτυχο Σαρκοζί, Ντράγκι, Μόντι, το δίκτυο της Goldman Sachs στην Ευρώπη. Σε αυτή την εταιρεία βέβαια εργαζόταν και ο κ. Παπακωνσταντίνου παλαιότερα".

Η τοποθέτηση αυτή είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του υπουργού, ο οποίος πήρε αμέσως τον λόγο και απάντησε ότι όλα όσα ισχυρίστηκε ο βουλευτής ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs, παρά στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Ωστόσο, με τη χθεσινή κίνηση ο κ. Παπακωνσταντίνου επανέρχεται στο θέμα, ζητώντας δημόσια δήλωση αποκατάστασης της αλήθειας από τον συγκεκριμένο βουλευτή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: