Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Πως να διατηρήσετε το βάρος σας μετά τη δίαιτα

Ενώ στόχος πολλών ατόμων είναι να χάσουν βάρος, λίγοι είναι αυτοί που θα δώσουν βαρύτητα στη διατήρηση της απώλειας αυτής. Αποτέλεσμα είναι η σύντομη επανάκτηση βάρους, το οποίο πολλές φορές φτάνει ή και ξεπερνάει τα αρχικά επίπεδα. Η διατήρηση της απώλειας του βάρους που χάσαμε, είναι σημαντικότερη από την ίδια την απώλεια, γι αυτό θα πρέπει να δώσουμε και την ανάλογη προσοχή.Αρχικά, θα πρέπει να εκτιμήσουμε τους λόγους που μας οδηγούν στην επανάκτηση του χαμένου βάρους:

- αυξημένα υπερφαγικά επεισόδια - όταν ακολουθούμε μια αυστηρή δίαιτα με πολλές απαγορεύσεις και πολλή πείνα , έχουμε πολλές πιθανότητες να νιώσουμε στέρηση και αυτό να μας οδηγήσει στην υπερκατανάλωση τροφής ή το τσιμπολόγημα.

- χαμηλή ή σημαντική μείωση της φυσικής δραστηριότητας - ακόμη και μικρής διάρκειας φυσική δραστηριότητα καθημερινά , παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση του βάρους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: