Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Στο ρυθμό του Καρναβαλιού οι Γυναίκες της Άρτας

Στο ρυθμό του καρναβαλιού μπήκαν οι γυναίκες της Άρτας και στη συνάντηση που πραγματοποίησε η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού, συζητήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες καθώς και ο συντονισμός των καρναβαλικών ομάδων που θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 2 Mαρτίου 2011 και ώρα έναρξης 7.30 το απόγευμα.

Η Άτυπη Επιτροπή Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας εξέδωσε δελτίο τύπου για το θέμα στην οποία επίσης αναφέρονται τα εξής: Το Καρναβάλι των Γυναικών της Άρτας ξεκίνησε το 1982.

Μαζεύτηκαν περίπου 50-60 γυναίκες όλων των ηλικιών και ντυμένες αποκριάτικα διέσχισαν τον κεντρικό δρόμο της πόλης και στη συνέχεια κατέληξαν σε κέντρο όπου διασκέδασαν όλες μαζί. Στην αρχή αντιμετώπισαν τη δυσπιστία του κόσμου καθώς και κάποιες αρνητικές κριτικές, συνηθισμένο φαινόμενο στις μικρές κοινωνίες εκείνης της εποχής. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: