Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Φωτιές σε Αττική, Αχαΐα, Βοιωτία, Ζάκυνθο και Ιωάννινα

Forest Fires in GreeceImage by Lotus R via FlickrΣε εξέλιξη βρίσκονται πύρινα μέτωπα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική φωτιά ξέσπασε στις 18.00 στο Κίτσι Κορωπίου κοντά σε σπίτια και επιχειρήσεις, χωρίς να απειλούνται άμεσα. Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 14 οχήματα ενώ ρίψεις νερού κάνει ένα ελικόπτερο με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο λίγο μετά τις 19:00

Επίσης, λίγο μετά τις 17.00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον Ψαθόπυργο Αχαΐας κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Για προληπτικούς λόγους έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών και η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους.

 Στη μάχη με τις φλόγες παίρνουν μέρος 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και τρία αεροσκάφη. Την ίδια ώρα περίπου ξέσπασε φωτιά στο Θούριο Βοιωτίας όπου επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα και δυο αεροσκάφη.

Νωρίτερα, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις Βολίμες Ζακύνθου στη θέση Μακρύς Γιαλός. Στην προσπάθεια για την κατάσβεση της παίρνουν μέρος 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ένα ελικόπτερο ενώ λίγο μετά τις 19:00 οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Σε εξέλιξη είναι φωτιά και στη περιοχή Καστρίτσα Ιωαννίνων όπου επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 2 πεζοπόρα τμήματα και ένα αεροσκάφος καθώς επίσης και στο λαδοχώρι Ηγουμενίτσας. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: