Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Αντ. Σαμαράς: "Δεν δίνουμε συγχωροχάρτι"

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς υπεραμύνθηκε των χειρισμών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

Παράλληλα υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ότι η Νέα Δημοκρατία έπεισε πως μπορεί να παρεμβαίνει και να ανοίγει νέους δρόμους.

Επιπλέον ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε ότι "δεν δίνει συγχωροχάρτι".

Όταν η χώρα είναι ακυβέρνητη είναι δική μας ευθύνη να ανοίγουμε διεξόδους, τόνισε και πρόσθεσε πως η ΝΔ δεν πιστεύει στην πολιτική του ώριμου φρούτου, "δεν περιμένουμε το αντίπαλο κόμμα να καταρρεύσει".

Ο κ. Σαμαράς επέμεινε στην 19η Φεβρουαρίου για τη διεξαγωγή εκλογών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: "Όταν δεν υπάρχει προσδοκία τότε η έκρηξη μπορεί να είναι πιο κοντά από ό,τι πιστεύουν".

"Εμείς θέλουμε να πετύχει η αποστολή της και θα τη βοηθήσουμε να πετύχει, αλλά το πόση διορία έχει θα εξαρτηθεί από μας και όταν λεμε προσωρινη, είναι προσωρινή".

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι "αν δεν συμμετείχαμε στη νέα κυβέρνηση θα ήταν σαν να την υπονομεύαμε, αν είχαμε περισσότερα υπουργεία θα ήταν σαν να αμφισβητούσαμε το μεταβατικό της χαρακτήρα".

Εν συνεχεία επέμεινε ότι "συγκυβέρνηση θα ήταν αν είχαμε κοινή πολιτική για μεγάλο χρόνο" και επανέλαβε στον ίδιο τόνο ότι "η κυβέρνηση αυτή είναι μεταβατική, ειδικού σκοπού και σύντομης διάρκειας, δεν είναι προθάλαμος κυβερνητικών συνεργασίων ερήμην του ελληνικού λαού".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ απέκλεισε με κατηγορηματικό τρόπο ενδεχόμενη ψήφιση νέων μέτρων. "Τι θα ψηφίσουμε από δω και μπρος; Δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε πως το βασικό είναι να εκταμιευθεί η έκτη δόση.

Εξήγησε ακόμη ότι η ΝΔ δεν θα αμφισβητήσει όσα έχουν ήδη ψηφιστεί και πρόσθεσε ότι έως τον Ιούνιο "θα πρέπει να διαπραγματευτούμε τα νέα μέτρα αν χρειαστούν για το 2013-4".

Δεν υπάρχουν σχόλια: