Όμως οι περισσότεροι διαιτολόγοι συμβουλεύουν να μην πίνουμε τις θερμίδες μας. Μάθετε κάποια μυστικά για τους χυμούς και απολαύστε στο έπακρο τις ευεργετικές τους ιδιότητες.
Να υπάρχει ποικιλία
Φρούτα και λαχανικά μπορεί να παράσχουν ως ένα βαθμό προστασία ενάντια σε ασθένειες και χρόνιες παθήσεις υποστηρίζουν επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου του USDA (Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ) Beltsville Human Nutrition Research Center. Όμως, για να λάβετε προληπτικά τα μέγιστα οφέλη, πρέπει να παραλλάσσετε το είδος και το χρώμα των φρούτων και λαχανικών που καταναλώνετε. Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση The Journal of Nutrition, οι γυναίκες που κατανάλωναν μεγαλύτερη ποικιλία λαχανικών και φρούτων σε χυμό είχαν τη μεγαλύτερη προστασία από την οξείδωση του οργανισμού ή την καταστροφή κυττάρων και ιστών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου