Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Η Ελένη "ψήνει" τον μάγειρα του Λιάγκα

Η μάχη της κουτάλας πρόκειται να φέρει αντιμέτωπους τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά με την Ελένη Μενεγάκη, και αυτή τη φορά μήλον της Εριδος είναι ο γνωστός μάγειρας του Mega και του «Πρωινού mou» Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αφήνει τα μαγειρικά του σκεύη στο ζευγάρι Λιάγκα - Σκορδά και στον Master Chef Ακη Πετρετζίκη και δείχνει να σκέφτεται σοβαρά τον «Καφέ με την Ελένη» όσον αφορά, φυσικά, την ενότητα της μαγειρικής.

Την έντονη φημολογία που επικρατεί τον τελευταίο καιρό ήρθε να ενισχύσει το γεγονός ότι η εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη «Food and the city», που προβαλλόταν από το Mega με μεγάλη επιτυχία, δεν υπήρχε στο δελτίο Τύπου του σταθμού όταν μας ενημέρωσαν για το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η εν λόγω εξέλιξη ενισχύει το σενάριο της μετακόμισης του chef προς την Ελένη Μενεγάκη, καθώς λέγεται πως έχει δεχθεί «ψηστήρι» από την πανέμορφη παρουσιάστρια και δελεαστική πρόταση από τον Alpha. Αν τελικά φύγει από το Μεγάλο κανάλι, θα πάρει μαζί και την εκπομπή του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει δική του εκπομπή ο Ακης.

Από την άλλη, η Ελένη επιθυμεί να έχει δίπλα της τις καλύτερες επιλογές της αγοράς. Ετσι, το ενδιαφέρον της έφτασε μέχρι και την αντίπαλη εκπομπή της Φαίης και του Γιώργου, οι οποίοι κέρδισαν τους τηλεθεατές τη σεζόν που πέρασε και με τον Βασίλη Καλλίδη στον μαγειρικό τους πάγκο. Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως στην κουζίνα του «Πρωινού mou» βρίσκονται δύο chef με παρουσία εναλλάξ. Σε περίοδο ισχνών αγελάδων όμως δεν μπορεί μια εκπομπή να διατηρεί δύο μάγειρες, οπότε μόνο ένας θα παραμείνει.

Παράλληλα, μη λησμονούμε ότι το ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα έχει εξαιρετική συνεργασία με τον πρώτο Ελληνα Master Chef Ακη Πετρετζίκη, κάτι που επισφραγίσθηκε με τις συμβουλές του chef στο εστιατόριο του Γιώργου Λιάγκα στη Βουλιαγμένη.
Και ενώ η Ελένη φαίνεται να μαρκάρει στενά τον Βασίλη Καλλίδη, πληροφορίες θέλουν να παίζει δυνατά το σενάριο να υπάρχει γυναίκα σεφ στην εκπομπή. Λέτε να έχουμε τη μεγάλη επιστροφή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου; Δεν αποκλείεται, αφού η Ελένη τη θέλει και είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί της. Η πετυχημένη σεφ μετά την παρουσία της στο «10 με 1 μαζί» ασχολήθηκε με εκπομπή μαγειρικής στην Αμερική. Αν όμως επιστρέψει στην Ελένη, θα γίνει ξανά μέρος της τηλεοπτικής μας καθημερινότητας, και σίγουρα επειδή έχει πολλούς φαν θα είναι μια τονωτική ένεση για την εκπομπή στη μάχη για την τηλεθέαση μεταξύ των δύο πρωινών μαγκαζίνο.

Και μπορεί η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» να μας κεράσει τον γλυκό καφέ στις 12 Σεπτεμβρίου, οι αντίπαλοί της όμως θα αρχίσουν τον Οκτώβριο, που σημαίνει ότι έχουν παραπάνω χρόνο για να ετοιμάσουν στο «Πρωινό mou».
Ακόμα όλα είναι ρευστά πάντως και όλα μπορεί να ανατραπούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μαγειρέματα συνεχίζονται στην πρωινή ζώνη και εμείς περιμένουμε να γευτούμε πετυχημένους συνδυασμούς που θα μας αφήσουν την πιο γλυκιά γεύση την νέα τηλεοπτική σεζόν.
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: