Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Τα σχέδια Μόσιαλου για την ΕΡΤ

Δεν έχει ακόμη αναλάβει-τυπικά- την ΕΡΤ,  αλλά θα ανακοινώσει το σχέδιο για το μέλλον της έως τις 15 Αυγούστου δηλώνει στο Mega, ο υπουργός επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος, χωρίς να παίρνει θέση στο ερώτημα αν θα γίνουν απολύσεις ή όχι. Ο υπουργός  δηλώνει πως για πρώτη φορά θα δώσει στοιχεία για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ , αν και τους λοιπούς δημόσιους φορείς αν και αυτό έχει γίνει ήδη από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Γιώργο Γαμπρίτσο, τον Απρίλιο του 2010.
Μάλιστα η σημερινή διοίκηση αποστέλλει στοιχεία για τον αριθμό των εργαζομένων στο υπουργείο οικονομικών, στο πλαίσιο της ειδική νομοθεσίας για τις ΔΕΚΟ, τα οποία και αναρτώνται. Αφήνει επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο μείωσης του ανταποδοτικού τέλους για ειδικές ομάδες πληθυσμού  και υπόσχεται πλεονασματικά δημόσια Μέσα, από φέτος, κάτι που όμως ήδη συμβαίνει… Η ΕΡΤ θυμίζουμε στο εξάμηνο , με πολιτικό προϊστάμενο τον Τ. Χυτήρη και διοίκηση τους Παπαγεωργίου- Ταγματάρχη έχει πλεόνασμα ύψους 27 εκατ. ευρώ.
Η απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: